Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Το laptop με τριπλό monitor της Razer είναι ότι πιο τρελό έχεις δει!

H CES 2017 αποτελεί παραδοσιακά μία έκθεση, στην οποία παρουσιάζονται οι πιο καινοτόμες τεχνολογίες, οι οποίες σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να μην ξεφύγουν ποτέ από τα όρια του «concept», αλλά όπως και να το κάνεις σε κάνουν να… ονειρεύεσαι.

H Razer είναι γνωστή για τις «τολμηρές» τεχνολογίες που παρουσιάζει κατά καιρούς, αλλά πραγματικά με το Project Valerie μας φαίνεται ότι το… τερμάτισε!


Το Project Valerie πρόκειται ουσιαστικά για ένα gaming laptop, το οποίο έρχεται με ένα ενσωματωμένο mechanical keyboard και τρία 4Κ monitors 17.3 ιντσών!  Σύμφωνα με τους σχεδιαστές του συγκεκριμένου θεοπάλαβου concept, τα monitοrs αναδιπλώνονται και σύρονται αυτόματα κάθε φορά που ενεργοποιείται το laptop και εάν σας ενδιαφέρουν τα specs του, το εν λόγω concept βασίζεται στην δυνατότητες του Razer Blade Pro.


Το Project Valerie αντλεί τη «δύναμη» του από μία Nvidia GeForce GTX 1080, η οποία χρησιμοποιεί την τεχνολογία G-Sync της Nvidia η οποία προσφέρει απίστευτα ομαλά frame rates και επιπλέον βοηθάει την πρόταση της Razer να υιοθετήσει το πρότυπο Surroung View της Nvidia. Παράλληλα, το ξεχωριστό αυτό prototype διαθέτει σασί από αλουμίνιο και σύμφωνα με τους εμπνευστές του, το πάχος του δεν θα ξεπερνάει τις 1.5 ίντσες και θα ζυγίζει λιγότερο από 5.5 κιλά!

www.gameslife.gr


κοινοποίηση