Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Δείτε τι σύστημα χρειάζεστε για να τρέξετε την PC version του Prey!

Το Prey, που θα κυκλοφορήσει για PC, Xbox One και PS4 τον προσεχή Μάιο, δεν χρειάζεται να τονίσουμε το πόσο πολύ μας έχει «ψήσει», καθώς το εν λόγω reboot φαίνεται πολλά υποσχόμενο εάν κρίνουμε από τα εντυπωσιακά trailers που έχουμε παρακολουθήσει.

Δε χωράει αμφιβολία ότι η game engine του δείχνει πανέμορφη, δημιουργώντας έναν απίστευτα ατμοσφαιρικό sci-fi κόσμο.


Στην περίπτωση βέβαια της PC version μία δυνατή game engine απαιτεί και το αντίστοιχο ισχυρό σύστημα και οι απαιτήσεις του Prey που δημοσιεύθηκαν πρόσφατα ενδεχομένως να στείλουν αρκετούς PC gamers για… αναβάθμιση. Αναλυτικά, σύμφωνα με την Bethesda και την Arkane Studios το Prey για να τρέξει απλά σε minimum settings απαιτεί OS: Windows 7 (64-bit), CPU: Core i5-2400 στα 3.1GHz ή AMD FX 8320, Κάρτα Γραφικών:

 GeForce GTX 670 ή AMD Radeon HD 7870 με 2GB VRAM, Μνήμη: 8GB RAM και 55GB ελεύθερο χώρο στον σκληρό δίσκο. Για παιχνίδι σε optimal settings, θα χρειαστείτε Core i703770 (στα 3,4GHz) ή AMD FX-8350, Κάρτα Γραφικών: GeForce GTX 970 ή AMD Radeon R9 με 4GB VRAM και Μνήμη: 8GB RAM. 


Παρατηρώντας τα παραπάνω specs είναι εμφανές ότι είναι λίγο «τσιμπημένα» και ίσως αρκετοί PC gamers να χρειαστούν upgrade για να το τρέξουν, αλλά ελπίζουμε ότι θα αξίζει τον κόπο και… τα έξοδα.

κοινοποίηση