Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

To 2D A King’s Tale: Final Fantasy XV έρχεται την 1 Μαρτίου και θα είναι free!

Σε όλους αρέσουν τα «ξέγνοιαστα» old-school action games και ειδικά εάν πρόκειται για ένα 2D scroller από τον κόσμο του Final Fantasy, αναμφίβολα αρκετοί gamers θα χαρούν στο άκουσμα της είδησης ότι το A King’s Tale:
Final Fantasy XV, το οποίο ήταν ένα exclusive game για τους gamers που είχαν κάνει pre-order το FF XV, τώρα την 1 Μαρτίου θα διατίθεται δωρεάν για τους Xbox One και PlayStation 4 gamers.


Το A King’s Tale: Final Fantasy XV διαθέτει όπως προαναφέραμε retro-styled γραφικά και καταιγιστική δράση, ενώ το story του λαμβάνει χώρα 30 χρόνια πριν τα γεγονότα του Final Fantasy XV, με την υπόθεση να επικεντρώνεται στον Βασιλιά Regis και τους πιστούς ακολούθους του, οι οποίοι καλούνται να υπερασπιστούν την πατρίδα τους από τα μαινόμενα τέρατα. Οι developers έχουν προσθέσει ένα εξαιρετικά deep combat system, το οποίο περιλαμβάνει πολλά combos και που συνδυάζει την real-time μάχη με τα γρήγορα αντανακλαστικά. Επιπλέον, οι τρεις διαφορετικοί χαρακτήρες προσφέρουν και μία διαφορετική εμπειρία παιχνιδιού, ενώ τα εντυπωσιακά magic spells καθιστούν το A King’s Tale ακόμη πιο εντυπωσιακό! Σίγουρα, οι fans θα το «τιμήσουν» και με το παραπάνω!


κοινοποίηση